Kurumsal Astroloji

Kurumsal Astroloji

          SORU : Bu danışmanlık hizmetiyle; eğer bir kurumunuz, iş yeriniz, profesyonel sosyal medya hesabınız ya da internet siteniz varsa müşteri ya da takipçilerinizin kurumunuzdan neler beklediğini, hangi alanlarda promosyon ve reklam çalışmaları yapmanız gerektiğini, büyüme ve gelişme fırsatlarını nasıl yakalayacağınızı, işyerinizin ya da markanızın prestijini, kurumunuzda neleri yaparsanız müşterilerinizin sizden uzaklaşacağına dair bir çok önemli konuda profesyonel astrolojik kurumsal danışmanlık raporu sahip olabilecek markanızı daha bilinçli ve kolaylıkla büyütme imkanı kazanabileceksiniz.
          Fiyatı: 700 TL         

        Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

          Astroloji Yorumlama Misyonum
          Bu analizi profesyonel olarak hazırlayabilmek için alanında uzman olan Astroloji Akademisi Değerli Hocam Devrim Dölen’den Mundane (Dünya) Astroloji uzmanlığı eğitimi alarak, birçok şirket haritası üzerinde çalışma ve gözlem yapma imkânı yakaladım. Her şeyin bir haritası vardır ve her mekân çok farklı enerjilere sahiptir. Eğer şirketinizin, iş yerinizin internet sitenizin net olarak olarak açılış tarihini biliyorsanız birçok profesyonel kurumun da belli periyotlarla izlediği yollardan biri olan kurumsal astrolojik raporuna sahip olabilirsiniz. Size gelen müşteriler en çok neler bekliyor, nasıl renkler ya da nasıl bir dekor içinde kuruluşunuza adım atmak istiyorlar, hangi reklam ve promosyon kanallarını kullanmalısınız, neleri mutlaka yapmalı neleri yapmamalısınız, nasıl daha çok büyüme ve gelişme fırsatı yakalayabilirsiniz gibi birçok önemli parametre profesyonel olarak incelenerek markanızı çok daha yukarıları taşıyabilir, müşterileriniz ve çalışanlarınızla çok daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz.

           ÖNEMLİ: Bu danışmanlık hizmetini alabilmeniz için şirketinizin kuruluş ya da açılış tarihini ve yeri net bilmeniz gerekir. Analiz raporunuz en az 10 sayfa olacak Word dosyası olarak hazırlanır sizlere 1 hafta içinde mail olarak gönderilir. Önce aşağıda olan bilgileri doldurmalı ve ücreti yatırmalısınız.

Sorularınıza Yanıt Verebilmemiz İçin Lütfen Bu Formu Doldurun

    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.