24 NİSAN AKREP DOLUNAYI

          Duygusal Mod Aktif

        Oldukça hareketli değişim ve dönüşüm enerjisi barındıran bir haftaya geçiyoruz. Tutulmaları atlattık ama etkileri yoğun bir şekilde devam ediyor. Jüpiter – Uranüs kavuşumu bazılarına beklenmedik fırtınalar estirirken, 24 Nisan Akrep dolunayı ise bu fırtına ve yıkım sonrası tadilat, temizlik, işe yaramayan konuları hayatımızdan kesip atma enerjisi taşıyor.

         Akrep dolunayı evinizde, yaşam alanınızda eskiyen, tıkanan borular – giderler varsa sorun yaşatabilir. Giderler tıkanabilir, derin bir temizlik yapmak haftasındayız.

         Bunun yanında gizli saklı konuların gündeme gelmesidir, kulağınıza hoşuna gitmeyen dedikodular gelebilir. Güncel olarak ise temizlik firmaları, temizlik çalışanları, ilaçlar ve ilaç firmaları, ameliyathaneler, cerrahlar, kimyasal zehirli maddeler, yer altı konuları gündeme gelmeye başlar.

        Akrep burcunun en etkin kullanımı yaraları, kangren olan konuları kesip atmaktır. Derin bir temizlik ve dezenfekte sonrası yeni bir aşamaya geçmektir. Bu hafta sizler de derin bir temizlik yapabilir, ecza dolabınızı ayıklayabilirsiniz. Konsantrasyon gücünüz yükselecektir.

        Kimyasal maddeler kullanırken çok dikkat edilmeli, ilaçların da kullanmadan önce son kullanma tarihi kontrol edilmelidir.

        Ay Akrep Burcunda Mekânız

        Ay Akrep burcunda mekânız olduğu için bu hafta yere – göğe sığamadığınızı hissedebilirsiniz. Yaşam ve çalışma alanlarınızda ilaçlama, gaz sızıntısı gibi konular yüzünden bir süre uzaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Global olarak ise gazlar, kimyasal atık, nükleer saldırı riski, cerrahlar, ameliyathanelerle ilgili haberleri de duyabiliriz. Aşırı duygusallık verebilir, korkular ve bilinçaltı bir hayli aktif olacaktır. Her fırsatta irademizi devreye koyarak, sadece bize iyi gelenler planlaması yaparak ilerlememiz gereken bir haftadayız. Korkularımızı besleyen her içerikten, konudan uzak durulmalıdır.

         Yükselen Burcunuza Göre Akrep Dolunayı Etkileri

Yükselen Koç Burcu: Kaygı, stres, korkular artabilir bu yüzden korkularınızı, kaygılarınızı besleyen her şeye karşı iradenizi devreye koyarak sınır koyma haftası. Hatta gerekli profesyonel desteği alarak korkularınızı aşmak için de bu dolunayı kullanabilirsiniz. Borçlarınızı, ödemelerinizi revize edebilir, sıfırlama imkanı bulabilirsiniz.

Yükselen Boğa Burcu: Partner, eş, dostlar yada ortaklarınızla gizli saklı konuların peşine düşmüş bulabilirsiniz kendinizi. Güvendiğiniz yol arkadaşlarınla gizli konuları aydınlatmak isteyeceksiniz. İlişkinize iyi gelmeyen her şeyden arınmak, temizlenmek isteyeceksiniz. Acaba” mekân mı değiştirsek, taşınsak mı, ofisi mi değiştirsek” gibi fikirler aklınıza gelebilir ama kararı 28 Nisan Merkür Retro’su bitişine bırakmalısınız.

Yükselen İkizler Burcu: Akrep Dolunayı sağlınıza ekstra dikkat etmenize işaret ediyor. Evcil hayvanlarınız varsa onlar içinde geçerli bu durum, etrafta zehirlenecekleri maddeler bırakmamaya dikkat edilmeli.  Çalışanlarınız, hizmet aldığınız kişiler, çalışanlarınızla sonlanmalar yaşanabilir.

Yükselen Yengeç Burcu: Akrep dolunayı aşk hayatınızda sorunlu giden ilişkiler için tamamlanma enerjisi taşıyor. Aranızda gizli – saklı konular varsa gün yüzüne çıkacaktır. İlişkinizde size zarar veren her şeyden karşılıklı olarak arınmalısınız. Çocukları olanlar için ise yeni bir hobiye, kursa başlamak için bu dolunayı kullanabilirsiniz. Eğer ilkyardım eğitimi gibi kurslara katılma fikriniz varsa bu dolunay çok uygundur.

Yükselen Aslan Burcu: Akrep dolunayı bilinçaltı konularını hortlatabilir, sakin kalmaya çalışılmalı. Yaşamınızda bazı sonlanmalar, bitişler olabilir. Hayatınızda bırakmak istedikleriniz, beyninizde bitirmek için bu dolunayı kullanabilirsiniz.

Yükselen Başak Burcu: Akrep dolunayı sizleri zihinsel olarak bir hayli meşgul edecektir, takıntıya kaçan süreçlerden uzak durmaya çalışmalısınız ama yoğunlaşma gücünüzde artacaktır bu sayede bitirmeniz gereken işleri daha rahat tamamlayabilirsiniz.

Yükselen Terazi Burcu: Akrep dolunayı etkisiyle bu hafta maddi ve manevi kaynaklarınızı harcamak yerine kendinizi korurken bulabilirsiniz. Gizli kalmış yeteneklerinizi de fark edebilirsiniz. Bu haftayı her konuda inzivaya çekilerek, neredesiniz – nereye gidiyorsunuz bir durup gözlem yapmak için uygun olacaktır.

Yükselen Akrep Burcu: Sizler için önemli bir dolunay, kendinizi ifade ederken ortaya koyarken kuşkularınız, şüpheleriniz artabilir. Ketum davranabilirsiniz. Özgüven gereken konularda kendinize bu hafta fazla yüklenmemeye çalışın.

Yükselen Yay Burcu: Akrep dolunayı sizden gizlenen ne kadar konu varsa önünüze düşürüyor. Gizli düşmanlıkları, rekabet enerjisini fark edeceksiniz. Kandırılma, dolandırılma riski de olduğu için şifrelerinize dikkat etmelisiniz. Derin araştırmalarınız için çok uygun bir hafta.

Yükselen Oğlak BurcuAkrep dolunayı kalıcı gelecek planlarınızda size netlik sağlıyor. Korktuğunuz konuların aslında düşündüğünüz gibi olmadığınızı fark ederek, risk almaya karar verebilirsiniz.

Yükselen Kova Burcu: Akrep dolunayı kariyer ve yaşam hedefleri konusunda şüphelerinize netlik kazandırıyor. Net olmayan konuları daha net fark ediyorsunuz. Uzun zamandır emek verenler ama risk alma cesareti gösteremeyenler için kriz yönetimi sonrası aydınlanma olarak çalışabilir.

Yükselen Balık Burcu: Akrep dolunayı beklemede olan yurtdışı, eğitim, kurs gündemleriniz varsa olumlu ya da olumsuz netliğe ulaşmanıza, rotanızı daha rahat görmenize yardımcı olacaktır. Öğrenciler, akademik çalışmalar için odaklanma konusunda çok pozitif bir hafta. 

Yağmur Saçlıoğlu

Bu yazı izinsiz kopyalanamaz ve hiçbir yerde kullanılamaz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.