Bana Ayna Tutar Mısın?

Bana Ayna Tutar Mısın? Soru 1

          SORU 1: Karakterim ve mizacım hakkında her detayı bilmek, eskilerden bize kalan kadim astroloji tekniği “Ay’a göre Harita lordu” tekniğiyle özümü hangi temeller oluşturuyor öğrenmek istiyorum.

          FİYAT: 150 TL

        Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

         ÖNEMLİ: DOĞUM SAATİ BİLİNMİYORSA BU DANIŞMANLIK HİZMETİNİ ALAMAZSINIZ.

          Bu danışmanlık en az 4 word sayfası şeklinde, titiz ve detaylı olarak hazırlanarak 5 gün içinde mail adresinize gönderilir. Sadece danışmalık hizmeti aldığınız soru dahilinde hazırlanır, diğer sorularınız için farklı danışmanlık türlerini inceleyebilirsiniz. Danışmanlık hizmeti alabilmeniz için bu sayfanın altında olan bilgilerin eksiksiz doldurulması ve önce ücretin yatırılması gerekir.

          Astrolojik Bakış Açısı ve Harita Yorumlama Misyonum

          Şunu kabul edelim ki her ruh çok farklı mizaç ve karakterle dünyaya geliyor. Her ne kadar örgün ve yaygın eğitim alarak hayatlarımızı şekillendirsek de bazı şeyler, hep bizim özümüzde kalıyor. İşte bu astroloji tekniğiyle gerçek doğanıza, hiç bilmediğiniz belki kendinize bile açmadığınız gizli geçitler geçebileceksiniz. Bu danışmanlık hizmetini partnerin, eşinizin, çocuğunuzun doğum bilgilerini net ve doğru biliyorsanız da alabilirsiniz.
          Ay’ a Göre Harita Lordu Tekniği Nedir? Bir kişinin özünü ve her şeyi elinden alınsa ona kalan tek şeyi gösterir. İnsanın özü demektir. Gerçekte sen kimsin?

Sorularınıza Yanıt Verebilmemiz İçin Lütfen Bu Formu Doldurun

    Bana Ayna Tutar Mısın? Soru 2

              SORU 2: Doğum Haritamın detaylı analizini ve 1 yıllık bana özel olarak hazırlanmış öngörü kitapçığı sahip olmak istiyorum.
              FİYAT: 700 TL 

             Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

              Bu danışmanlık en az 20 word sayfası olarak, titiz ve detaylı hazırlanarak 25 gün içinde mail adresinize gönderilir. Danışmanlık hizmeti alabilmeniz için bu sayfanın altında olan bilgilerin eksiksiz doldurulması ve önce ücreti yatırmanız gerekir.

              Astrolojik Bakış Açısı ve Harita Yorumlama Misyonum
              Bu analiz sayesinde doğum haritanız detaylı analiz edilir. Karakteriniz, yetenekleriniz, hayatta büyüme ve gelişme fırsatlarını nasıl yakalayacağınız, zihin yapınızın nasıl çalıştığını, en çok nelere ihtiyaç duyduğunuzu, hobilerinizi, fobilerinizi, gölge yönlerinizi ve aşmanız gerekenler, aşk ve evlilik ilişkileriniz kısacası doğum haritanız tüm detaylarıyla incelenir. 1 yıllık önemli transitler incelenerek ve ön görüler yapılarak size özel mini kitapçık hazırlanır. 

    Sorularınıza Yanıt Verebilmemiz İçin Lütfen Bu Formu Doldurun

      Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.