Çocuk ve Genç Astrolojisi

Çocuk ve Genç Astrolojisi Alanında Neler Sorabilirsiniz? Soru - 1

          Çocuğumun doğum haritası ışığında yetenekleri nelerdir, hangi alanları besleyerek hayat yolunda büyüme ve gelişme fırsatları yakalayabilir?

          Fiyat: 150 TL

        Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

         ÖNEMLİ: Bu danışmanlık en az 4 word sayfası şeklinde, titiz ve detaylı olarak hazırlanarak 5 gün içinde mail adresinize gönderilir. Sadece danışmalık hizmeti aldığınız soru dahilinde hazırlanır, diğer sorularınız için farklı danışmanlık türlerini inceleyebilirsiniz. Danışmanlık hizmeti alabilmeniz için bu sayfanın altında olan bilgilerin eksiksiz doldurulması ve öncelikle ücretin yatırılması gerekir.

          Yeteneklere Astrolojik Bakış Açısı ve Harita Yorumlama Misyonum
          Herkes birden fazla yetenekle dünyaya gelmiştir, sadece onu keşfetmen gerekir. Tabii ki bu durumda astroloğun misyonu doğum haritası incelerken sadece meslek tahmini yapmak olmaması gerekir. Çocuk haritası yorumlarken, titiz çalışmayan bir astrolog bile bir haritaya bakıp el yeteneklerinin güçlü olduğunu fark ederek mühendis ya da mimar olabilir yorumu yapabilir. Peki bu yeterli midir? Tabii ki hayır! Bu kadar yüzeysel bir yorumdan hiçbir astroloji sever de tatmin olmamalıdır. Astroloğun misyonu bu durumda harita yorumlama yeteneklerini ve bilgisini titiz olarak kullanması ve danışana bu yeteneklerini nasıl geliştirmesi gerektiğini, büyüme ve gelişme fırsatlarını nasıl yakalayabileceğini anlatırken, hangi gölge yanlardan uzak durulması gerektiğini de belirtmelidir. Kişi belki de sanat ve mimari yeteneğini de harmanlayarak çok farklı bir akım oluşturma potansiyeline sahip olabilir ya da hiç olmayacak 2 konuyu bir araya ustaca getirebilir. Önemli olan bu durumda ustalık meslek tahmini yaparak “mimar” olacak yorumu yapmak değildir. Yoksa kendini gerçekleştiren kehanet kişinin ve sevdiklerinin hayatının en büyük gölgesi olabilir. Yeni ekleyeceği yeteneklere, zevklere, keşiflere sürekli ket vurabilir. Var olan potansiyeller objektif olarak aktarılırken, kişinin yetenek bavuluna alması gereken ne varsa hepsini sunmalı amaç yol çizmek değil, sadece tercih yapması için ona uygun farklı alternatifler sunabilmektir. Her kazanım gizli geçit kapılarını açacaktır. Ve şunu unutmayalım, her çocuk farklıdır.


    Çocuk ve Genç Astrolojisi Alanında Neler Sorabilirsiniz? Soru - 2

              Çocuğumun karakteri ve mizacı hakkında her detayı bilmek, eskilerden bize kalan kadim astroloji tekniği “Ay’a göre Harita lordu” tekniğiyle çocuğumun özünü öğrenmek istiyorum.

              FİYAT: 150 TL

           Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

             ÖNEMLİ: DOĞUM SAATİ BİLİNMİYORSA BU DANIŞMANLIK HİZMETİNİ ALAMAZSINIZ. Bu danışmanlık en az 4 word sayfası şeklinde, titiz ve detaylı olarak hazırlanarak 5 gün içinde mail adresinize gönderilir. Sadece danışmalık hizmeti aldığınız soru dahilinde hazırlanır, diğer sorularınız için farklı danışmanlık türlerini inceleyebilirsiniz. Danışmanlık hizmeti alabilmeniz için bu sayfanın altında olan bilgilerin eksiksiz doldurulması ve önce ücretin yatırılması gerekir.

              Astrolojik Bakış Açısı ve Harita Yorumlama Misyonum
              Şunu kabul edelim ki her çocuk çok farklı mizaç ve karakterle dünyaya geliyor. Her ne kadar örgün ve yaygın eğitim alarak hayatlarını şekillendirseler de bazı şeyler, hep onların özünde kalıyor. İşte bu astroloji tekniğiyle çocuğunuzun gerçek doğasına, hiç bilmediğiniz belki kendisine bile açmadığı tanışmadığı karakter kapılarını aralamaya hazır olun.

              Ay’ a Göre Harita Lordu Tekniği Nedir? Bir kişinin özünü ve her şeyi elinden alınsa ona kalan tek şeyi gösterir. İnsanın özü demektir. Gerçekte sen kimsin

      Çocuk ve Genç Astrolojisi Alanında Neler Sorabilirsiniz? Soru - 3

                Çocuğumun Ay Burcu nedir? Hayatında en çok nelere ihtiyaç duyuyor bu ihtiyaçlarını nasıl karşılamalıyım? Nasıl hareket ediyor ve kendisine nasıl davranılmasını istiyor? Bu analiz sayesinde aranızda olan iletişim kalitesi yükselecek, ebeveyn olarak hayatında en çok nelere ihtiyaç duyduğunu öğrenecek iletişim sorunlarınızın çözümü için çok büyük farkındalığa erişebileceksiniz.

                Fiyat: 150 TL

              Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

               ÖNEMLİ: DOĞUM SAATİ BİLİNMİYORSA BU DANIŞMANLIK HİZMETİNİ ALAMAZSINIZ. Bu danışmanlık en az 4 word sayfası şeklinde, titiz ve detaylı olarak hazırlanarak 5 gün içinde mail adresinize rapor olarak gönderilir. Sadece danışmalık hizmeti aldığınız soru dahilinde hazırlanır, diğer sorularınız için farklı danışmanlık türlerini inceleyebilirsiniz. Danışmanlık hizmeti alabilmeniz için bu sayfanın altında olan bilgilerin eksiksiz doldurulması ve önce ücretin yatırılması gerekir.

               Astrolojik Bakış Açısı ve Harita Yorumlama Misyonum
               Klasik Astrolojide Ay (Luna) 2 önemli ışıktan biri olarak çok önemlidir. Gece haritalarında anneyi sembol ederken, en hızlı gök cismidir. Hepimiz doğum haritalarımızda ki, Ay ile hayata tutunur, adapte oluruz. Ay’ın doğum haritalarında düştüğü burç, ev ve açılarına göre çocuğunuzun nelere ihtiyaç duyduğunu, kapalı taraflarını öğreneceksiniz, çünkü Ay’ın bir tarafı karanlıktır. Bu sayede gizli kalmış korkularını öğrenerek iletişim kalitenizi artırabilirsiniz. Çocuğunuzun algısını, dürtülerini, beyninin çalışma şeklini, atalardan miras kalan özelliklerini, bilinçaltını klasik astroloji teknikleriyle öğrenerek aslında birçok şeyi yaşamında neden yaptığını ve ihtiyaç duyduğunu fark ederek aranızda olan bağı güçlendirebileceksiniz.

        Çocuk ve Genç Astrolojisi Alanında Neler Sorabilirsiniz? Soru - 4

                 Çocuğumun doğum haritasının detaylı analizini ve 1 yıllık öngörü kitapçığı sahip olmak istiyorum.

                 FİYAT: 700 TL 

                Danışmanlık hakkında ücret bilgisi almak için: astroonews@gmail.com’a mail atabilirsiniz.

                ÖNEMLİ: Bu danışmanlık en az 20 word sayfası olarak, titiz ve detaylı hazırlanarak 25 gün içinde mail adresinize gönderilir. Danışmanlık hizmeti alabilmeniz için bu sayfanın altında olan bilgilerin eksiksiz doldurulması ve önce ücreti yatırmanız gerekir.

                 Astrolojik Bakış Açısı ve Harita Yorumlama Misyonum
                 Bu analiz sayesinde çocuğunuzun doğum haritası detaylı analiz edilir. Karakteri, yetenekleri, hayatta büyüme ve gelişme fırsatlarını nasıl yakalayacağını, zihin yapısının nasıl çalıştığını, en çok nelere ihtiyaç duyduğunu, hobilerini, fobilerini, gölge yönlerini ve aşması gerekenler gibi haritasına dair tüm detaylar incelenir. 1 yıllık önemli transitler incelenerek kişiye özel mini kitapçık hazırlanır.


          Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.