Mars Koç Retrosu

28 Haziran 2020 tarihinde Mars yönettiği Koç burcuna geçiş yaptı. 7 Ocak 2021 tarihine kadar da 6 ay gibi uzun bir süre bu yerleşimine devam edecek.
Bu sürede maalesef biraz daha yangın, patlama, saldırı, savaş haberlerini duyacağız. Bireysel olarak da sakatlanmalara, yanıklara dikkat etmekte fayda var. Koç Burcu Antiscia tekniğe göre Başak Burcuna yansır, bu süreçte parça parça birikmiş ve dağılmış işleriniz varsa bir bütün haline getirebilmeniz için harekete geçebilirsiniz. Elinizi taşın altına daha rahat koyabilirsiniz. Şu dönemde Kas – eklem ağrıları ve sakatlıkları yaşamınız da olası.

Fakat bu pozisyonun aydınlık yönü öncü ataklar yapmak anlamına da gelir. Cesaret gerektiren işleriniz için size hız katacaktır. Örneğin; Anadolu’da Millî Mücadele’nin devam ettiği sırada Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı 12 Mart 1921’de TBMM’de Milli Marşımız olarak kabul edildiği zaman Mars Koç Burcundaydı. Ya da bu pozisyon bir ülkenin savaş mühimmatlarını da anlattığı için 7 Haziran 1975 tarihinde Türkiye ile İran, ortak silah endüstrisi kurmak için anlaştığı zamanda kendini belli edecekti.
Mars 7 Eylül 2020 tarihinde Retro öncesi durağan pozisyonuna giriyor ve 16 Kasım 2020 tarihinde Retro sonrası Durağan (station) pozisyonundan çıkıyor.
En son durağan pozisyonlarda dahil; 24 Ağustos 1988 – 31.10.1988 tarihleri arasında Mars Koç Burcunda Retro pozisyonundaydı.
Ayrıca şu an ki gibi 14 Temmuz 1988 ile 19 0cak 1989 arası 6 ay boyunca uzun süre kaldı.
Şimdi o dönemlere detaylı olarak bakalım, Mars Koç rüzgârı tarihte nasıl izler bırakmış. Her temas iz bıraktığına göre, günümüzde kullanabilmemiz için bize birçok delil bırakacaktır.

7 Ocak 2021 tarihine kadar birbirinin devamı olan döngüler yaşamınız olası, fraktallarınız yoğunlaşacaktır. Ülkemiz adına, bu Retro süreci otorite figürlerini işaret ediyor. Geçmişte başlatılan operasyonların, tekrarları yaşanabilir. Koç Burcu Başak Burcuna da yansıdığı için, dağılmış bazı işler bunu Covid – 19 olarak da düşünebiliriz çünkü Başak sağlıklı olup olmamakla, virüs ve mikroplarla ilgilidir. Bu Retro döneminde Eylül Başı itibariyle yeniden toparlanması için otorite figürleri tarafından harekete geçilen bir dönem olabilir. Bir diğer konu ise memurların moral ve motivasyonunu düşüren durumlar yaşanabilir, belki sonrasında yaşanacak bir hareketlilik, grev gibi durumlar olabilir. Koç – Başak Antisciasından dolayı, günlük yaşamda pratikliğimizi artıracak yeni el aletleri ve icatlar hayatımıza dahil olabilir. Adım sayar gibi, işin içinde hep matematiğin hem pratikliğin olduğu öncü icatlar yaşamımıza karışabilir. Kıyafet ve kostümler, marketler, yiyecekler bunların içinde olduğu özel sektörlerle ilgili karışıklıklar, yangın ve patlamalar, eylemler, grevler de söz konusu olabilir. Ülkede harekete geçilecek bir eylem öncesi hızlı bir şekilde istatistik çalışmaları başlayabilir.

Bakalım 32 Yıl sonra yeniden yaşayacağımız Mars Koç Retrosu burcunuza göre sizi en çok hangi alanlarda etkileyecek;
Koç ve Yükselen Koç: Hızınıza hız katıyorsunuz. Bu süreçte daha cesaretli olacaksınız. Sadece aşırı ve fevri çıkışlar yapmamaya dikkat edin.
Boğa ve Yükselen Boğa: Kontrol edilmesi zor bir alanda Mars Retrosu yaşayacaksınız. İradeniz dışında ama çevrenizde gelişen olaylar içine çekilebilirsiniz. Sağlığa dikkat.
İkizler ve Yükselen İkizler: Sosyal gruplar arasında öne çıkmaya hazır olun. Sizlere liderlik vasfı verilebilir. Yeni hayat planlarınızı yaşama geçirmek için kendinizi baya motive hissedeceksiniz. Sadece arkadaşlar arasında sürtüşmelere dikkat.
Yengeç ve Yükselen Yengeç: Yaşamınızda ki otorite figürleriyle (patron, baba, anne gibi) tartışmamaya dikkat edin. Onun haricinde sizde kariyerinizde atağa geçiyorsunuz. Kendinizi daha üretken hissedeceksiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan: Yurtdışı planlarınız varsa bu işlemleri hızlandırmaya başlıyorsunuz. Yaşam görüşünüzde gerçekleşen değişimleri olumlu anlamda harekete geçirebilirsiniz. Dijital alanda yapacağınız ataklarınız olumlu sonuç verecektir.
Başak ve Yükselen Başak: Stres seviyesi bir doz artacaktır, çünkü artık dönüşümün kıyısındasınız. Sadece bir adım kaldı sizde bunu hissediyorsunuz. O yüzen Mars Retrosu size biraz agresyon katabilir. Aşırı para harcatır birde aman dikkat.
Terazi ve Yükselen Terazi: Eşiniz, nişanlınız ya da iş ortağınızla sürtüşmelere dikkat. Sizin hızınıza yetişmekte bir hayli zorlanacaklar. Evli olanlar eşiniz yeni bir girişime adım atabilir, bekar olanlar da evlenmek isteyebilir.
Akrep ve Yükselen Akrep: Günlük yaşantınızda tempo artıyor ama sağlığa özellikle dikkat. Virüs ya da mikrobik durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Spora başlamak için güzel bir dönem olacaktır.
Yay ve Yükselen Yay: Ebeveyn yaylar çocuklarınızla sürtüşmemeye dikkat edin. Belki onlar için daha çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çocuk isteyen Yaylar içinde değerlendirilebilir. Ayrıca yeni hobilere hazır olun, resmen kapınıza kadar gelecek.
Oğlak ve Yükselen Oğlak: Taşınmaya hazır olun. Ev konularında hayatınızda tempo artacaktır. Aile üyelerinden hayatında hız kattıkları değişimler olabilir. Yaşam alanınızda daha atiksiniz ama ev içi agresyona dikkat.
Kova ve Yükselen Kova: Zihin yapınız hızlanıyor. Daha çok düşünmeye ve daha hızlı kararlar almaya başlıyorsunuz. Uzun süredir beklettikleriniz için harekete geçmek istiyorsunuz. Komşu ve yakın akrabalarla sürtüşmeye dikkat.
Balık ve Yükselen Balık: Maddi ve manevi kaynaklarınız değişiyor. Gereksiz para harcamamaya dikkat edin. Hobileriniz size kazanç sağlatabilir bu süreçte.
Dilerim Bu Mars Koç Döneminde her birimiz uzun süredir hayal edip, tasarladığımız eylemlerimiz için cesaretle o ilk adımı atmayı başarır, sonucunda da tam da gönlüme göre oldu dediğimiz bir süreç yaşarız.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.